“Baby & Me Moments”

Dit betekend dat we iedere twee weken elkaar één uur zien, dit gezellige wekelijkse momentje met je baby houdt in dat we de baby even lekker masseren, tummy tubben, en is er ruimte voor mommy talk met een lekkere kop thee erbij.
Soms zullen we afwijken van massage naar bijvoorbeeld Baby & Me yoga, of kiezen we voor een ander gezellig momentje samen.

We proberen op deze manier een groepje te vormen zodat je moeders en/of vaders om je heen zult hebben met baby’s in dezelfde leeftijdsfase, een groepje waar je op terug kunt vallen wanneer het even niet zo lekker gaat, of juist om alle leuke dingen te delen. Want laten we nou eerlijk zijn, al die facebookgroepen daar zijn echt veel te veel meningen, en via een scherm communiceren is helemaal niet gezellig.

Iedere on even week van 10.30-11.30 (start 5 feb ’22)

“Baby & Me Moments” (natuurlijk mag dit ook opa/oma/tante/buurvrouw/bonustante etc. zijn).
Je koopt hiervoor een strippenkaart van €90,- waarbij je 10 keer gezellig langs kunt komen met je baby. De strippenkaart is baby gebonden, dus wie er mee komt ter begeleiding maakt niets uit. En kun je een weekje niet? Geen enkel probleem de rittenkaart blijft 1 jaar geldig. Je kunt altijd een keertje komen sfeerproeven met je baby, dit proefmoment kost €8,-.

Natuurlijk kun je ook per losse les betalen, dit kost €12,50 per keer.

We behandelen iedere week een stukje theorie over bijvoorbeeld: “ontzwangeren”, voeding, de babymassage zelf en is er ruimte om vragen te stellen. Daarnaast zal er zo nu en dan een andere professional komen om te praten over zijn/haar vakgebied met betrekking tot baby’s en/of het ouderschap.

De babymassage is de perfecte manier om met je kindje in contact te komen en hem of haar te laten ontspannen. Het heeft een positieve invloed op de lichaamsgroei, de ontwikkeling van de hersenen, de slaap, het immuunsysteem, de ademhaling, spijsvertering, binding en verschillende andere gezondheidsvoordelen.
Boek hier je les