4-weekse babymassage cursus
Tijdens deze 4 momenten leer je iedere week weer opnieuw de rust te vinden en de tijd te nemen om het lichaam van jouw baby te masseren. Het is een cursus waarin je de handvatten krijgt om je baby te masseren en dit thuis te kunnen voortzetten. Soms wordt de cursus in 2 momenten gegeven, kijk naar de actuele data voor de 2- of 4- daagse cursus.

De cursus wordt momenteel alleen (nog) in Dongen in gegeven. Samen en in groepsverband leer je de babymassage technieken, de baby komt het liefst samen met één ouder of verzorger. Dit om de rust zoveel mogelijk voor je eigen baby en de andere baby’s te behouden, en overige prikkels te beperken.

We behandelen iedere week een stukje theorie over bijvoorbeeld: “ontzwangeren”, voeding, de babymassage zelf en is er ruimte om vragen te stellen. Daarnaast zal er in 1 of twee lessen een andere professional komen om te praten over zijn/haar vakgebied met betrekking tot baby’s en/of het ouderschap.

De babymassage is de perfecte manier om met je kindje in contact te komen en hem of haar te laten ontspannen. Het heeft een positieve invloed op de lichaamsgroei, de ontwikkeling van de hersenen, de slaap, het immuunsysteem, de ademhaling, spijsvertering, binding en verschillende andere gezondheidsvoordelen.
  • Groepsverband €99,- (max. 5 moeders/vaders met hun kindje)
  • Privé aan huis €35,- per sessie excl. reiskosten
    (buiten Dongen reken ik €0,35 per KM) 

Momenteel worden alleen de Baby & Me Moments gegeven.
Proefles €15,-
Rittenkaart (10 lesen) €85,-
Losse lessen €10,-

NIEUW!
 “Baby & Me Moments”!
Dit betekend dat we elkaar wekelijks één uur zien, dit gezellige wekelijkse momentje met je baby houdt in dat we de baby even lekker masseren, tummy tubben, en is er ruimte voor mommy talk met een lekkere kop thee erbij.
Soms zullen we afwijken van massage naar bijvoorbeeld mama & baby yoga, of kiezen we voor een ander gezellig momentje samen.
We proberen op deze manier een groepje te vormen zodat je moeders en/of vaders om je heen zult hebben met baby’s in dezelfde leeftijdsfase, een groepje waar je op terug kunt vallen wanneer het even niet zo lekker gaat, of juist om alle leuke dingen te delen. Want laten we nou eerlijk zijn, al die facebookgroepen daar zijn echt veel te veel meningen, en via een scherm communiceren is helemaal niet gezellig. Daar heb ik samen met een andere mama wat op bedacht!
“Baby & Me Moments” (natuurlijk mag dit ook opa/oma/tante/buurvrouw/bonustante etc. zijn).
Je koopt hiervoor een strippenkaart van €85,- waarbij je 10 keer gezellig langs kunt komen met je baby. De strippenkaart is baby gebonden, dus wie er mee komt ter begeleiding maakt niets uit. En kun je een weekje niet? Geen enkel probleem de rittenkaart blijft 1 jaar geldig. Je kunt altijd een keertje komen sfeerproeven met je baby, dit proefmoment kost €7,50.

Natuurlijk kun je ook per losse les betalen, dit kost €10,- per keer.

De “Baby & Me Moments” zijn inmiddels van start op zaterdagochtend. Heb je interesse en lijkt het je leuk?
Meld je dan aan met een dag en tijdsvoorkeur, laat het ook weten als je eventueel alle momenten zou kunnen, dan kijk ik bij welke dag en tijd er nog ruimte is voor jou en je baby! Mail naar info@studiomamas.nl voor meer informatie of om jezelf en je baby op te geven. Natuurlijk kun je deze strippenkaart ook cadeau doen.

Momenteel tijdens het verlof van Gwen wordt er alleen in overleg en bij voldoende animo les gegeven. Vanaf februari worden de reguliere lessen weer opgepakt. 

– Iedere zaterdag van 9.30-10.30