Hey, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Gwen, moeder van twee lieve kindjes (zoontje dec ’17, dochter okt ’21), trotse vrouw van mijn stoere man, een vrolijke, optimistische, sportieve en gezellige levensgenieter. 

Ik ben eindelijk mijn hart gaan volgen, ik ben gaan doen wat ik altijd al wilde. Mensen een onbezorgd, ontspannen en fijn gevoel geven.
Een aantal jaren geleden dacht ik dat die passie lag bij het verzorgen van sportlessen en personal trainingen, en het geven van voedingsadviezen. Dit alles vind ik nog steeds mega interessant maar toch bleek dit niet hét te zijn. Ik ging mezelf de volgende vragen stellen: Doe ik wel echt iets waarvan ik zelf 100% overtuigd ben? Zou ik dit mijn hele leven willen doen? Het antwoord was: Nee!

Na lang wikken en wegen heb ik de stap genomen om toch iets te gaan doen waarvan ik dacht dat het mij gelukkig zou maken. Ik stopte met mijn baan bij de sportschool en vond een (bij)-baan zodat ik nog een basisinkomen had. En startte met Studio Mama’s, wat begon met babymassage cursussen en zwangerschapsyogalessen. Toch voelde dit niet helemaal goed, ik kon me niet volledig focussen op “mijn”ding.
Dus nam ik een nog grotere stap, helemaal stoppen met werken voor een werkgever. Ik wilde mijn eigen werkgever worden. En tot nu toe lukt dat aardig, want nu kan ik werken vanuit mijn gevoel, mijn hart en passie.

Een passie die stiekem al heel lang borrelt, maar nooit tot uiting kwam. Zwangeren en bevallingen! Ik wilde hier alles van weten en leren. En zo doende is Studio Mama’s een stukje uitgebreider geworden, niet alleen nog voor moeders die willen ontspannen tijdens de zwangerschap. Maar ook voor moeders en partners die begeleiding willen tijdens de zwangerschap en naar de bevalling toe. En misschien zelfs wel tijdens de bevalling.
Het valt mij op dat iedere moeder me raakt, ze zijn in een bepaalde “state of mind” en dat is zo onwijs bijzonder!

Ook zijn de partners een belangrijke factor voor, tijdens en na de zwangerschap, het geeft een kick als ik ze dat kan vertellen, waardoor ook zij veel meer vertrouwen hebben in hun rol tijdens de zwangerschap en bevalling.

Kortom, i LOVE my job. En ik kijk er naar uit om jou en wie weet ook je partner te ontmoeten, zodat ik ook jullie met een liefdevolle manier kan helpen tijdens deze bijzondere reis.

Ik weet dat het leven tijdens een zwangerschap of bevalling niet altijd gemakkelijk kan zijn, en soms zelfs mega zwaar. Ook tijdens de mindere of juist hele zware periodes sta ik met liefde voor jullie klaar.