Zwangerschapsyoga

Veel vrouwen zijn tijdens de zwangerschap, onzeker, onrustig en/of opzoek naar “iets” dat zijn kunnen doen aan beweging en ontspanning.

Gelukkig is er een vorm van yoga waarbij beweging maar vooral ontspanning en bewustwording centraal staan.

Tijdens de lessen word het lichaam soepel gehouden, en krijg je verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken aangereikt.

De zwangerschapsyoga lessen worden iedere woensdag avond om 19.00 gegeven aan de Lage Ham 50F, te Dongen. Dit is in samenwerking met Massage Therapie Onder Handen waar ook nog vele andere fijne lessen worden aangeboden.

Je kunt per les los boeken (€10,- per les) of een strippenkaart aanschaffen voor 10 lessen (€90,-) .

“Mede dankzij jouw yoga lessen heb ik dit kunnen doen. Het heeft me zo fijn door de weeën heen geholpen.”- Yogi uit de lessen van 2019

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om op tijd je ontspanning te nemen. Door middel van massage ontspant lichaam en geest, en worden afvalstoffen gemakkelijker afgevoerd wat ook weer voordelen heeft voor de baby.

De massage kan worden uitgevoerd bij zwangeren vanaf 4 tot en met 9 maanden.

 

Tijdens de massage lig je heerlijk op je rug op een speciaal massagekussen dat gevuld is met water van ongeveer 40 graden Celsius. Door middel van een ruime hoeveelheid olie kan ik met mijn handen tussen het kussen en de rug masseren. Dit geeft een heerlijke druk en kan verschillende klachten verlichten.

Ook wanneer er geen zwangerschapskwalen zijn kan er een massage worden geboekt. De massages worden gegeven in een heerlijk ontspannen ruimte, in een van de oude leerlooierijen in Dongen.

 

“Een heerlijke ontspannen massage. Gwen neemt echt de tijd voor je, en zorgt dat je weer helemaal zen naar huis gaat.” -Suzanne

Boek hier je les

Armen, rug, nek en schouders
€32,50

Aan huis massage:
€45,-
Buiten een straal van 10KM vanaf Dongen van reken ik €0,19 per KM

Benen, voeten, armen, rug, nek en schouders
€52,50

Aan huis massage:
€75,-
Buiten een straal van 10 KM vanaf Dongen reken ik €0,19 per KM