Let op: 
Omdat ik zelf een kindje verwacht zal ik per 23-9-2021 met verlof gaan. Sommige taken zullen van mij worden overgenomen. 
Zo zal Annemarie op vrijdag ochtend massages verzorgen. 
En wordt de Zwangerschapsyoga verplaatst naar donderdag avond 19.15, deze wordt verzorgd door Ellis. Aanmelden en inplannen gebeurd via onderstaande knoppen op deze pagina. 

Ik verwacht half/eind januari 2022 terug te komen. En blijf ik per mail beschikbaar en betrokken voor vragen. Graag vraag ik begrip voor een eventuele latere reactie dan gewend. 

Zwangerschapsyoga

Veel vrouwen zijn tijdens de zwangerschap, onzeker, onrustig en/of opzoek naar “iets” dat zijn kunnen doen aan beweging en ontspanning.

Gelukkig is er een vorm van yoga waarbij beweging maar vooral ontspanning en bewustwording centraal staan.

Tijdens de lessen word het lichaam soepel gehouden, en krijg je verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken aangereikt.

De zwangerschapsyoga lessen worden iedere dinsdag avond om 19.15 gegeven aan de Hoge Ham 17E, te Dongen.

Je kunt per les los boeken (€10,- per les) of een strippenkaart aanschaffen voor 10 lessen (€85,-) .

“Mede dankzij jouw yoga lessen heb ik dit kunnen doen. Het heeft me zo fijn door de weeën heen geholpen.”- Yogi uit de lessen van 2019

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om op tijd je ontspanning te nemen. Door middel van massage ontspant lichaam en geest, en worden afvalstoffen gemakkelijker afgevoerd wat ook weer voordelen heeft voor de baby.

De massage kan worden uitgevoerd bij zwangeren vanaf 4 tot en met 9 maanden.

 

Tijdens de massage lig je heerlijk op je rug op een speciaal massagekussen dat gevuld is met water van ongeveer 40 graden Celsius. Door middel van een ruime hoeveelheid olie kan ik met mijn handen tussen het kussen en de rug masseren. Dit geeft een heerlijke druk en kan verschillende klachten verlichten.

Ook wanneer er geen zwangerschapskwalen zijn kan er een massage worden geboekt. De massages worden gegeven in een heerlijk ontspannen ruimte, in een van de oude leerlooierijen in Dongen.

 

“Een heerlijke ontspannen massage. Gwen neemt echt de tijd voor je, en zorgt dat je weer helemaal zen naar huis gaat.” -Suzanne

Boek hier je massage

€30,- in de Studio

Aan huis:
€45,-
Buiten een straal van 10KM vanaf Dongen van reken ik €0,19 per KM

€50,- in de Studio

Aan huis:
€75,-
Buiten een straal van 10 KM vanaf Dongen reken ik €0,19 per KM

Boek hier je les

NIEUW!

Preggo move!
Iedere maandagavond om 19.15-20.15, een uur lang bezig zijn met jouw fysieke gesteldheid tijdens je zwangerschap.
Vrolijke muziek, bewegingen die je baby, buik en lichaam de ruimte geven met als toetje wat verstevigende oefeningen voor de billen en benen. Sproten tijdens de zwangerschap houdt je fit, draagt bij aan een goede zuurstof opname én je gaat fitter de bevalling/ kraamtijd in.
De les wordt verzorgd door de altijd vrolijke en enthousiaste Lonneke.
Meedoen? Klik onderaan op de button voor een gratis proefles!

Shape! 
Iedere maandag om 20.30-21.30, een les waarbij je terug in je lijf mag komen, of blijven. Iedereen die mee wil doen is welkom! Niet alleen moeders, ook vriendinnen, buurvrouwen mannen. IEDEREEN dus! Voel je vrij en kom werken aan je mentale en fysieke gezondheid. Op vrolijke muziek bewegen en werken aan jouw lichaam.
De les wordt verzorgd door Lonneke, zij zal ervoor zorgen dat je iedere week een gezellige verfrissende les zult ervaren.
Meedoen? Klik onderaan op de button voor een gratis proefles!

Boek hier je gratis proefles; Preggo Move / Shape