COVID update!

Ik mag weer masseren! En je kunt nu via onderstaande knop op deze pagina online een afspraak inplannen. Online wordt er iedere dinsdag van 19.15-20.15 online zwangerschaps(yoga)les gegeven. Voor meer info mag je me altijd een mailtje sturen om je interesse kenbaar te maken.
De lessen zullen alleen voor zwangere zijn,  en worden er aparte lessen verzorgd voor iedereen die graag bezig wil zijn met body & mind.  De les duurt ongeveer 60 minuten en kost €3,50. Je krijgt vooraf een betaallinkje en daarmee bevestig je jouw plekje in de les!

Hopelijk zie ik je snel weer in “real-life”.
Liefs, Gwen

info@studiomamas.nl
0610280201

Zwangerschapsyoga

Veel vrouwen zijn tijdens de zwangerschap, onzeker, onrustig en/of opzoek naar “iets” dat zijn kunnen doen aan beweging en ontspanning.

Gelukkig is er een vorm van yoga waarbij beweging maar vooral ontspanning en bewustwording centraal staan.

Tijdens de lessen word het lichaam soepel gehouden, en krijg je verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken aangereikt.

De zwangerschapsyoga lessen worden iedere woensdag avond om 19.00 gegeven aan de Hoge Ham 17E, te Dongen.

Je kunt per les los boeken (€10,- per les) of een strippenkaart aanschaffen voor 10 lessen (€85,-) .

“Mede dankzij jouw yoga lessen heb ik dit kunnen doen. Het heeft me zo fijn door de weeën heen geholpen.”- Yogi uit de lessen van 2019

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om op tijd je ontspanning te nemen. Door middel van massage ontspant lichaam en geest, en worden afvalstoffen gemakkelijker afgevoerd wat ook weer voordelen heeft voor de baby.

De massage kan worden uitgevoerd bij zwangeren vanaf 4 tot en met 9 maanden.

 

Tijdens de massage lig je heerlijk op je rug op een speciaal massagekussen dat gevuld is met water van ongeveer 40 graden Celsius. Door middel van een ruime hoeveelheid olie kan ik met mijn handen tussen het kussen en de rug masseren. Dit geeft een heerlijke druk en kan verschillende klachten verlichten.

Ook wanneer er geen zwangerschapskwalen zijn kan er een massage worden geboekt. De massages worden gegeven in een heerlijk ontspannen ruimte, in een van de oude leerlooierijen in Dongen.

 

“Een heerlijke ontspannen massage. Gwen neemt echt de tijd voor je, en zorgt dat je weer helemaal zen naar huis gaat.” -Suzanne

Boek hier je massage

€30,- in de Studio

Aan huis:
€45,-
Buiten een straal van 10KM vanaf Dongen van reken ik €0,19 per KM

€50,- in de Studio

Aan huis:
€75,-
Buiten een straal van 10 KM vanaf Dongen reken ik €0,19 per KM