Studio Mama’s,
Is trotse ambassadeur en onderdeel van het bestuur van Stichting MommaLuv.
Voor iedereen die gebruik maakt van een van de diensten welke Studio Mama’s levert, doneert Studio Mama’s een bedrag aan deze stichting.

MommaLuv koppelt zwangere vrouwen in Nederland aan zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. Na de geboorte van het kindje hier ontvangen de ouders geen kraamcadeautjes, maar een donatie voor de moeder en baby daar.

Hoe werkt MommaLuv?

Als jij je aanmeldt voor MommaLuv dan gaat MommaLuv op zoek naar een aanstaande moeder in 1 van de 9 ontwikkelinglanden waar we actief zijn. Naar een mama-to-be die ongeveer gelijk met jou is uitgerekend. Je ontvangt haar naam, foto en een link naar je persoonlijke pagina op de MommaLuv website. Wanneer je kindje geboren is, stuur je een MommaLuv inlay met het geboortekaartje mee waarin je jullie dierbaren informeert over jullie deelname aan MommaLuv. Hierin staat tevens de link naar jullie persoonlijke pagina waarop het kraambezoek meteen kan doneren. Als de giften compleet zijn, kopen ze bij lokale ondernemers in de ontwikkelingslanden een pakket met babyspullen en schenken dit uit naam van jullie kindje aan de moeder en newborn. Hier maken zij ook foto’s van die jij weer kunt doorsturen aan het kraambezoek.

Ga naar https://www.mommaluv.nl/  voor meer informatie, of om jezelf en je baby op te geven.

Hoe de connectie met Mommaluv ontstond lees je:

HIER